Nieuws Mechelen Boerinneke genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

Boerinneke genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

Boerinneke genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

PUURS-SINT-AMANDS – Boerinneke – producent van chocopasta – is genomineerd voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. “We zijn al zes jaar bezig om ons bedrijf helemaal klaar te maken voor de toekomst. Het doet deugd dat andere ondernemers dat zien. En dat je daar een prijs voor krijgt”, zeggen zaakvoerders Paul-Henri Verhelst en Hans Van Weyenberg.

Met Boerinneke uit Puurs-Sint-Amands zijn acht van de negen bedrijven bekend die meestrijden voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. De bestuurders van een Voka Lokaal-afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, kiezen de winnaar in hun regio. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. Voor de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland gaat de award dus naar Boerinneke. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

Boerinneke is een producent van chocopasta. We zijn heel gekend op de Belgische markt, onder onze eigen naam. Maar ons eigen merk is maar een fractie van wat we allemaal doen. Het vertegenwoordigt 40 procent van onze totale omzet. De overige omzet halen we uit de productie voor private labels die we over bijna heel de wereld exporteren”, zeggen zaakvoerders Paul-Henri Verhelst en Hans Van Weyenberg. “We zijn al zes jaar bezig om ons bedrijf helemaal klaar te maken voor de toekomst. Het doet deugd dat andere ondernemers dat zien. En dat je daar een prijs voor krijgt.”

Vanaf 1 juli kan iedereen zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Willebroek
Willebroek

Sociale kruidenier in Willebroek

WILLEBROEK – De gemeente Willebroek heeft sinds 1 juli een volwaardige sociale kruidenier. De vzw Argos opende in de Breendonkstraat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.