Boetiek Donna Donna blijft nog open tot eind september. Foto: Joren De Weerdt

Boetiek Donna stopt na zes jaar in Lier met stockverkoop

Na zes jaar sluit Boetiek Donna in september haar deuren in Lier. Voor trouwe klanten organiseert de boetiek een grote uitverkoop. De winkels in Duffel en Kontich blijven gewoon bestaan.

Zaakvoerster Katrijn Vekemans (62), die samen met goede vriendin Karin Reynaers (62) aan het roer staat van Donna, geeft meer informatie over de reden van de sluiting. “De voornaamste reden is onze leeftijd, zowel ik als Karin worden dit jaar 63 jaar. We willen allebei wat meer vrije tijd in ons leven. Daarom hebben we besloten om af te bouwen”, vertelt ze.

De reden van de sluiting heeft niets te maken met de locatie of de verkoopcijfers. “Wij hebben zes jaar met heel veel plezier in Lier gezeten, maar soms moet je keuzes maken. De stad doet heel veel moeite voor de lokale handelaars. We vinden het natuurlijk spijtig, dat horen we ook van onze klanten. Maar we horen ook wel van hen dat ze met plezier naar Kontich of naar Duffel komen om te blijven winkelen bij Donna.”

Stockverkoop

Om de sluiting te markeren, organiseert Donna een grote uitverkoop. “In Lier doen we momenteel stockverkoop. Kleding die hooguit drie jaar oud is te koop aan ronde prijzen. Rokken en broeken aan 40 euro, korte kleedjes aan 50 euro en lange kleedjes aan 75 euro. Het is echt de moeite om langs te komen”, lacht Katrijn. Ook tijdens de Lierse zomerbraderij is Donna gewoon open.

“Wij willen de klanten van Lier en omstreken graag bedanken voor de afgelopen zes jaar en wij hopen natuurlijk dat we ze nog steeds kunnen ontmoeten in Duffel en Kontich. We zullen ze daar met dezelfde service met veel plezier bedienen. Het blijft belangrijk om de lokale handelaar en de detailhandel te steunen”, zegt Katrijn. “We hopen dat de klanten ons trouw zullen blijven, want wij gaan nog best wat jaren door in Duffel en Kontich”, sluit ze lachend af.

Donna Lier blijft nog open tot eind september. Je kan van maandag tot zaterdag terecht bij Donna in de Antwerpsestraat 85.