Nieuws Mechelen Bonheidenaar Philip Peeters is nieuwe directeur van Bizidee

Bonheidenaar Philip Peeters is nieuwe directeur van Bizidee

Bonheidenaar Philip Peeters is nieuwe directeur van Bizidee

Philip Peeters

Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen vzw, beter bekend als Bizidee, heeft met Philip Peeters een nieuwe directeur. De Bonheidenaar volgt Sylvia Feytons op, die zelf de ondernemersmicrobe voelt kriebelen en daarom haar functie van directeur aan de kant schuift. Ze zal nog wel tot eind dit jaar de overgang als adviseur begeleiden.

De 41-jarige Philip Peeters studeerde communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en volgde een opleiding Digital leadership aan de Vlerick Business School. Hij deed onder andere ervaring op bij Roularta Media Group, Antwerp Management School en de Nederlandse Kamer van Koophandel voor Belux.

“Iedereen die een bedrijf wil starten, kan bij ons terecht om mee te bouwen aan een ondernemend Vlaanderen. Bizidee is vandaag al uitgegroeid tot een sterk merk in de bedrijfswereld en bij mensen die een bedrijf willen starten. Er is heel wat potentieel aanwezig om de wedstrijdformule uit te bouwen tot een sterke community die ondernemende mensen en excellente organisaties samenbrengt”, meent de Bonheidenaar bij aanvang van zijn nieuwe functie.

Duurzaam groeiplatform

Bizidee beloont jaarlijks de beste ondernemingsplannen van Vlaanderen. De komst van Philip Peeters moet daarbij gezien worden binnen een overgang van een project naar een hechte community. “Philip beschikt over de nodige ervaring om onze organisatie te doen evolueren van een jaarlijks wederkerend project naar een duurzaam groeiplatform voor pré-startende ondernemers, waarbij de wedstrijdformule behouden blijft”, verduidelijkt bestuurder Reginald Vossen.

Bizidee is een initiatief om de ondernemingszin bij pre-starters te bevorderen. Het wordt gesteund door de Vlaamse Overheid en is in opdracht van het Agentschap Innoveren & Ondernemen in het kader van meer en sterker ondernemerschap. Naast de Pop Poll organiseert Bizidee de Nacht van de Inspiratie en Ondernemingsplanwedstrijd. Wie een sterk idee heeft voor een eigen bedrijf, kan trouwens nog tot 13 november zijn ondernemingsplan indienen via de website. De volgende prijsuitreiking van de Bizidee-wedstrijd valt namelijk een week later, op 19 november.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.