Nieuws Mechelen Boortmeerbeek maakt extra ruimte voor detailhandelaars

Boortmeerbeek maakt extra ruimte voor detailhandelaars

Boortmeerbeek maakt extra ruimte voor detailhandelaars

De herinrichting van het Heldenplein in Boortmeerbeek is één van de negen kernversterkende projecten die een welkome subsidie krijgen van de provincie Vlaams-Brabant.

De subsidie handelskernversterking voor Boortmeerbeek bedraagt 12.500 euro en kan worden gebruikt om een kernversterkende visie te ontwikkelen op onder andere het detailhandelbeleid of horecabeleid in de gemeente.

In deze gemeente zal de subsidie worden aangewend voor de grootschalige herinrichting van het Heldenplein. Met dit initiatief wil Boortmeerbeek de dorpskern versterken en hierin extra ruimte voorzien voor detailhandelaars. Het Heldenplein, gelegen vlak naast de dorpskern van Boortmeerbeek, wordt heringericht opdat de shoppingbeleving aangenamer wordt en de omgevingskwaliteit verbetert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.