Syneton

Bornemse bedrijven trekken opnieuw vele bezoekers

BORNEM – De Bornemse bedrijven hebben dit jaar opnieuw aangeknoopt met een vijfjarige traditie en hun deuren geopend. In totaal deden verschillende bussen de zeven bedrijvenzones aan, waar de deelnemende bedrijven zich bevonden.

Zoals de vijfjaarlijkse traditie het wil, hebben opnieuw verschillende Bornemse bedrijven de deuren geopend voor het grote publiek. Met een eigen soort bedrijvendag deden ze dat onder de noemer Bornemse Ondernemingen Nodigen Uit, kortweg BONU. Het is een organisatie van KMO Bornem, met de steun van het gemeentebestuur.

Bezoekers aan deze Bornemse bedrijvendag konden het wisselvallige weer vermijden door het parcours langs de bedrijven met de bus af te leggen. Zo kon iedereen kennismaken met het ondernemingsleven in Bornem, de verschillende KMO-zones, productieprocessen, producten en ateliers.

Verspreid over de zeven bedrijvenzones Reedonk, Woestijnstraat, Puursesteenweg, Klein-Mechelen, Lodderstraat, Rijksweg en Bornem-Centrum waren in totaal zo’n 30-tal bedrijven te bezoeken.

Bij de deelnemers waren onder andere drukkerij Graffiti, Volvo Vermant, Phokas Fotografie, Syneton, Aerts Trucks, het hoofdkantoor van Reditech, enzvoort. Bij Syneton kwamen zo'n 300 nieuwsgierigen een kijkje nemen.

De volgende editie volgt ongetwijfeld in 2022.