dinner-in-the-sky-images-home-3

Bornemse restaurants serveren op 55 meter hoogte

BORNEM - Acht Bornemse horecazaken serveren op 10 en 11 maart hun lekkers op 55 meter hoogte volgens het internationale concept Dinner in the Sky. Op vrijdag 9 maart zijn de diners in de lucht gereserveerd voor Bornemse bedrijven.

Tijdens het lentefestival in Bornem kan je op het Kardinaal Cardijnplein aanschuiven aan een tafel die via een kraan tot op 55 meter hoogte wordt getild. En de chefs die voor het lekkers zorgen, zijn die van acht Bornemse horecazaken: Heat, Baroque, ’t Alternatief, ’t Luxhuis, Entrepot du vin, Veggie and more, Billi’z, en sterrenzaak Eyckerhof.

Voor zaterdag 10 maart worden nog één of twee zaken gezocht die aan het evenement willen deelnemen.

Voor bedrijven

Reserveren voor een maaltijd in de lucht kan bij de deelnemende zaken die, afhankelijk van het tijdslot dat hen werd toebedeeld, zorgen voor een ontbijt, een lunch, een degustatie of een diner.

Op vrijdag 9 maart zijn de Bornemse dinners in the sky voorbehouden voor Bornemse bedrijven. Zij kunnen dan op een originele manier hun klanten of relaties extra in de watten leggen. Bedrijven kunnen hiervoor reserveren via Goedele De Clerck van de cel lokale economie.