brantanoSchelle

boutik by brantano op Boomsesteenweg

SCHELLE - Op de Boomsesteenweg in Schelle heeft Brantano, dat behoort tot de Mechelse modegroep FNG, dinsdag de eerste vestiging geopend van haar nieuwe winkelformule boutik by brantano. Met dit concept wil Brantano een volwaardige modespeler worden.

In Schelle en Sint-Denijs-Westrem werden gelijktijdig de eerste twee vestigingen volgens het nieuwe concept geopend. De retailer wil hiermee dè bestemmingswinkel worden voor mode en schoenen.

De klanten vroegen een breder merkenaanbod, en FNG wil Brantano uitbouwen tot een volwaardige modespeler, zowel online als offline, met naast een brede schoenencollectie een compleet aanbod merkenmode voor het hele gezin.

Eerder dit jaar maakte FNG bekend dat het naast de recent vernieuwde winkels van Brantano twee nieuwe winkelconcepten wilde lanceren: hoogwaardige modewinkels met het uithangbord boutik by brantano en grote mode- en schoenwinkels onder de naam Brantano Market.

Dertig winkels

boutik by brantano

legt de focus op modemerken van het middensegment tot de bovenkant van de markt, met een hoogwaardig aanbod schoenen ter aanvulling. De komende maanden gaat FNG het nieuwe winkelconcept grondig uittesten, en gereedmaken voor verdere uitrol in 2019. De groep ziet potentieel voor een dertigtal boutik by brantano-winkels.

Brantano lanceert nu ook online het uitgebreide premium merkassortiment van boutik by brantano op brantano.be. FNG zet ook bij Brantano doelbewust in op de combinatie tussen fysieke en online winkels en heeft de ambitie om in de lokale markt nummer één te worden. boutik by brantano wil een one stop shopping destination worden voor mode en schoenen in België.