Nieuws Mechelen Brandbeveilingshop.be viert tiende verjaardag met 100 gratis audits

Brandbeveilingshop.be viert tiende verjaardag met 100 gratis audits

Brandbeveilingshop.be viert tiende verjaardag met 100 gratis audits

MECHELEN – In 2021 bestaat het Mechelse bedrijf brandbeveiligshop.be 10 jaar. Ter gelegenheid van die verjaardag biedt brandbeveiligingshop.be 100 gratis audits aan voor Mechelse bedrijven. “Wij willen Mechelse bedrijven brandveiliger maken”, zegt zaakvoerder Kristof Sals.

“Toen vorig jaar de nieuwe commandopost van brandweer Rivierenland werd ingehuldigd hoorden we dat ze gemiddeld 13 keer per dag moeten uitrukken voor een brand”, vertelt Kristof Nizet (35), hij is chief commercial officer bij het bedrijf. “We vroegen ons af hoe we ons steentje konden bijdragen om Mechelen een stuk brandveiliger te maken. Zo groeide het idee van de gratis audits.”

Volgens Kristof is het soms erg gesteld met de brandveiligheid. Tijdens de keuringen die door de techniekers van het bedrijf gedaan worden stuiten ze soms op echt gevaarlijke toestanden.
“Wat wij met onze actie willen doen is deze mensen gratis advies geven. Onze technieker komt langs, doet een audit en bezorgt je een rapport van 40 tot 50 pagina’s waarin heel je bedrijf is doorgelicht. Wij doen ook suggesties om alles aan te passen, maar verwachten niet automatisch dat die bedrijven daarvoor een beroep doen op onze diensten. Is dat wel zo, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. We beschouwen eerder als een vorm van maatschappelijke verantwoordelijkheid.”

Brandbeveiligingshop.be verkoopt brandblussers en rookmelders maar bijvoorbeeld ook AED-toestellen, pictogrammen en verbandkistjes. Daarnaast biedt het bedrijf diensten aan zoals de wettelijke controle van brandblussers of de installatie van brandbeveiliging.

Van de 100 gratis audits zijn er nu al de helft de deur uit. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een gratis audit kunnen zich melden via www.geefbrandgeenkans.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.