Nieuws Mechelen ‘Brawerij’ wil online aanwezigheid van ondernemers boosten

‘Brawerij’ wil online aanwezigheid van ondernemers boosten

‘Brawerij’ wil online aanwezigheid van ondernemers boosten

MECHELEN – Ondernemers met een topproduct of -dienst, maar zonder online impact, halen nooit het maximum uit hun zaak. De nieuwe Mechelse joint-venture Brawerij wil die ondernemers helpen door hun online zichtbaarheid te optimaliseren. Grafische vormgeving, webdesign, fotografie, copywriting en sociale media in één brawketel, met straf resultaat, zeggen ze zelf.  

Ondernemers willen in de eerste plaats ondernemen. Met als gevolg dat ze vaak weinig aandacht hebben voor hun huisstijl, marketing en online aanwezigheid, en zo opportuniteiten laten liggen. Joint-venture Brawerij springt graag in dat gat. Webdesigner Stijn Matthé (Fat Fish), fotograaf Naomi Banken, copywriter Hannes Dedeurwaerder (Seriewoordenaar) en sociale-media-expert Jonas Verheyen bundelen hun krachten. Met als ambitie ondernemingen letterlijk en figuurlijk in de spotlights te plaatsen. 

“We willen een one-stop-shop zijn voor Mechelse ondernemers”, vertelt Stijn Matthé. “Niet alleen qua diensten, maar ook in termen van advies en opvolging. Maar in deze voor iedereen lastige tijden willen we vooral een partner van A tot Z zijn voor mensen die durven ondernemen. We mikken in de eerste plaats, maar niet exclusief, op startende ondernemers tussen Antwerpen en Brussel. Zij kunnen bij ons terecht voor logo-ontwerp, branded fotografie, grafisch design, copywriting, een website, social media of uiteraard het totaalpakket.”

https://brawerij.be 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lier
Lier

Corfima gaat van start in Lier

LIER – Corfima is een kantoor dat nationale en internationale ondersteuning en advies geeft fusies, overnames en vastgoedoperaties onder vennootschapsvorm.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.