Nieuws Mechelen Breex Group schenkt 10.000 euro aan Netwerk tegen Armoede

Breex Group schenkt 10.000 euro aan Netwerk tegen Armoede

Breex Group schenkt 10.000 euro aan Netwerk tegen Armoede

KONTICH – BREEX Europe nv zet zich in voor het goede doel. Vanaf 2021 steunt het jaarlijks, in functie van de gerealiseerde omzet, een organisatie die ijvert voor het maatschappelijk welzijn. Dit jaar is dat het Netwerk tegen Armoede.

“Ten gevolge van corona krijgen meer en meer gezinnen het moeilijk. Met een donatie aan het Netwerk tegen Armoede hopen we ons steentje bij te dragen”, aldus Kevin Hoste, het gezicht van initiatief. BREEX Group wil zo de aandacht vestigen op hulpbehoevenden in de maatschappij.

De coronapandemie heeft de toenemende digitalisering in alle sectoren nog versneld. Vanop afstand over de nodige documenten kunnen beschikken, blijkt steeds belangrijker. Net omdat digitalisering het vakgebied van BREEX is, kon het bedrijf de coronacrisis een stapje voor blijven – op een korte sluiting na tijdens de eerste golf.

Onze kordate aanpak heeft ervoor gezorgd dat we ondanks de crisis toch een noemenswaardige groei optekenen. Wij vinden het daarom onze plicht om zij die wel getroffen werden door de coronacrisis te helpen. We steunen het Netwerk tegen Armoede niet alleen financieel, maar vestigen ook de aandacht op een maatschappelijke nood, die de komende maanden alleen maar zal toenemen”, zegt initiatiefnemer Vasco Marin.

De solidariteitsactie blijft zeker geen eenmalige gebeurtenis. Afhankelijk van zijn bedrijfsomzet selecteert BREEX jaarlijks een organisatie waaraan het een bijdrage levert. Ondernemingen die met BREEX in zee gaan, steunen zo onrechtstreeks het goede doel.

Kevin Hoste, COO bij BREEX Europe, is enthousiast over de actie. “Ik was meteen bereid om het voortouw te nemen. Door ons initiatief zichtbaar te maken op sociale media en onze klanten te sensibiliseren, zetten we de maatschappelijke noden in de kijker bij ondernemers. Het menselijke welzijn zit nu eenmaal in het DNA van de groep. Het welbevinden van onze medewerkers is voor ons cruciaal, net zoals klanten te ontzorgen.”

Het Netwerk tegen Armoede is erg dankbaar voor de gift van BREEX Europe en engageert zich om die optimaal te besteden. Men zal de gift dan ook gebruiken om de digitale kloof te verkleinen en te investeren in heldere en laagdrempelige communicatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lier
Lier

Corfima gaat van start in Lier

LIER – Corfima is een kantoor dat nationale en internationale ondersteuning en advies geeft fusies, overnames en vastgoedoperaties onder vennootschapsvorm.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.