Nieuws Mechelen Business Bike Solutions biedt mobiliteitsoplossing aan Pfizer

Business Bike Solutions biedt mobiliteitsoplossing aan Pfizer

Business Bike Solutions biedt mobiliteitsoplossing aan Pfizer

PUURS/BORNEM – Business Bike Solutions heeft met Pfizer een nieuwe klant gevonden. De Bornemse vennootschap leverde 15 bedrijfsfietsen bij het farmaceutische bedrijf in Puurs af. Business Bike Solutions zal ook instaan voor het onderhoud.

De 15 geleverde en gepersonaliseerde bedrijfsfietsen zullen door Pfizer worden gebruikt voor verplaatsingen op de bedrijfssite. “Naast Bpost en enkele referenties in de haven van Antwerpen, vult Pfizer onze klantenlijst van grote namen mooi aan”, aldus Davy Staes, zaakvoerder van Business Bike Solutions.

Ontzorging

De focus ligt bij Business Bike Solutions echter niet alleen op het product en het aanpakken van de mobiliteitsproblematiek. Het Bornemse bedrijf zet ook sterk in op het blijven garanderen van kwaliteit. “Dat doen we door onze klanten volledig te ontzorgen. We starten uiteraard met het aanbieden van kwaliteitsproducten, maar daarna bieden we ook service en onderhoud aan”, vertelt Davy Staes.

Ook Pfizer kan rekenen op die ontzorging. “Het is belangrijk dat fietsen op vaste tijdstippen worden onderhouden, niet alleen voor de levensduur van het product, maar ook voor de veiligheid van de bestuurders.”

Een samenwerking met partner Flexpack speelt daar een grote rol bij. “We werken samen met mensen uit de sociale economie en voorzien hen van opleiding en doorstroming. Naast onze duurzame mobiliteitsoplossingen zien we ook deze combinatie tussen de reguliere en sociale arbeidsmarkt als een belangrijke schakel in ons concept.”

Bedrijven en overheden

Voor volgend jaar zet Business Bike Solutions in op de eigen ontwikkelde en geassembleerde e-bikes en elektrische driewielers voor het transporteren van goederen binnen steden. “Daarnaast zijn we nog bezig met andere projecten omtrent mobiliteit waarbij een elektrische fiets komt kijken. We willen zo vooral gekend worden als een partner voor mobiliteitsoplossingen binnen bedrijven en overheden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.