Nieuws Mechelen Catherine Ceulemans, van KV Mechelen naar Juma

Catherine Ceulemans, van KV Mechelen naar Juma

Catherine Ceulemans, van KV Mechelen naar Juma

MECHELEN – Juma Group, concessiehouder van BMW en Mini in Mechelen en Leuven, versterkt haar fleetteam door de aanwerving van Catherine Ceulemans. Catherine zal als Business Account Advisor de taken overnemen van Kristina Korolinskaia, die op haar beurt de rol van Marketing Manager opneemt.

Catherine was gedurende 11 jaar actief als commercieel verantwoordelijke bij KV Mechelen en heeft recent een eerste ervaring binnen de Automotive sector achter de rug. Gezien haar uitgebreid netwerk binnen de regio Leuven-Mechelen zal zij ongetwijfeld een vertrouwd gezicht zijn bij vele van de klanten van Juma.

Met veel enthousiasme zal Catherine haar kennis en expertise binnen de Automotive sector verder uitbouwen en de fleetklanten van Juma Group Leuven-Mechelen adviseren met betrekking tot het  beheer en optimalisatie van hun wagenpark. Als betrouwbare adviseur wil Catherine zich graag onderscheiden door proactief advies te geven over de veelbesproken thema’s zoals elektrificatie, TCO en de gefaseerde veranderingen in fiscaliteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.