Ludwig Neefs

Century 21 Ludwig Neefs krijgt erkenning als topkantoor

MECHELEN - Century 21 Ludwig Neefs is ondertussen een gevestigde waarde geworden in de Mechelse vastgoedsector. Al 15 jaar heeft Ludwig Neefs een Century 21 kantoor. Voor hun aanpak en service kregen ze vrijdag een award van de hoofdzetel van Century 21.

Het was Kim Ruysen, de directeur van Century 21, die persoonlijk de kwaliteitsaward kwam overhandigen. Het is een award die door de vastgoedgroep enkel wordt gegeven aan topkantoren.

"Uiteraard zijn we zeer blij met deze erkenning. Vooral omdat het op basis is van een enquête die bij onze klanten werd gedaan en het rapport van twee 'mystery shoppers' die we over de vloer kregen. Het is een bevestiging van het feit dat we goed bezig zijn", zegt Ludwig Neefs.

Century 21 is een franchise keten die in België 180 kantoren telt en gespecialiseerd is in de verkoop van woningen. Daarmee is Century 21 het grootste netwerk van vastgoedmakelaars in België en Luxemburg. Ook wereldwijd is het de grootste vastgoedorganisatie met meer dan 7.400 onafhankelijke kantoren en 111.000 adviseurs in 78 landen. In Mechelen is Century 21 Ludwig Neefs het enige kantoor van de groep.