Dominique Persoone small

Chocolatier Dominique Persoone te gast op eerste Vermant Business Talks

MECHELEN – Meer dan 70 aanwezigen hingen aan, de met chocolade lipstick ingesmeerde, lippen van Dominique Persoone, tijdens de eerste editie van Vermant Business talks. Die vond plaats bij Vermant Automotive in Mechelen.

Het was niet de zoveelste uiteenzetting over TCO of fiscaliteit, maar het ging over écht ondernemerschap. Een can-do mentaliteit, goesting en humor zijn de ingrediënten van Dominique’s succes. Elementen die je haast ook kan proeven in het doosje pralines dat hij voor elke aanwezige bijhad.

Dat doet Persoone met diepgaand respect voor, en bewustzijn van, de omgeving die ondernemen mogelijk maakt. Met het We Care project zet het familiebedrijf the Chocolate Line zich in voor mens, natuur en dier. Een project waarvan zijn kersverse echtgenote Fabienne, en CEO van het bedrijf, de drijvende kracht is.

Passie en goed willen doen vormen de gemeenschappelijke noemer in het verhaal van Guy Vermant en Dominique Persoone. Waarden waar het voltallige Vermant team zich in kan vinden en die ook in de toekomst de rode draad zullen vormen in het verhaal van alle volgende gastsprekers.
Daarmee wil Vermant zowel startende als doorwinterde ondernemers, of zelfs iemand die nog maar “droomt van”, inspiratie bieden om zijn/haar eigen levenswerk vorm te geven.