Nieuws Mechelen Compliment voor Nijlense en kassei voor Katelijnse ondernemers

Compliment voor Nijlense en kassei voor Katelijnse ondernemers

Compliment voor Nijlense en kassei voor Katelijnse ondernemers

NIJLEN/SINT-KATELIJNE-WAVER – Voor het tweede jaar op rij werd in Nijlen het Gemeentelijk Compliment aan ondernemende inwoners uitgereikt. In Sint-Katelijne-Waver vond dan weer de 5de editie van het Gala van de Katelijnse Keien plaats.

In Nijlen betekent het Nijlense Gemeentelijk Compliment een erkenning en waardering voor ondernemers die een bijzondere verdienste hebben of die zich op een bijzondere wijze hebben ingezet. De publieksprijs ging dit jaar naar Bianca Michiels van kapsalon ’t Haarhuys. Nico Jasica van Ventico, specialist in airco, warmtepompen en ventilatie, werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar.

Starter van het Jaar was Valerie Obbels van Lie O. Knitwear, eerder al Starter van de Week bij Made in Mechelen. Het modelabel brengt gebreide truien, mutsen en sjaals op de markt. Lie O. Knitwear startte dit jaar op en enkele weken geleden kreeg Valerie Obbels nog te horen dat ze haar collecties in New York aan het Amerikaanse publiek mag gaan voorstellen.

Creatief ondernemerschap

Uitreiking van Katelijnse Kassei. © Keurslager Hans.

Ook het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver zette een lokale ondernemer in de bloemetjes. Tijdens de 5de editie mocht Traiteur/Keurslager Hans een Katelijnse Kei in ontvangst nemen. Hij volgde als Ondernemer van het Jaar de globale marktleider in verse en bereide groenten en fruit Greenyard op.

“Tijdens de wegenwerken in de Stationsstraat bleef deze ondernemer niet bij de pakken zitten. Hij startte een pop-up op om zijn klanten van dienst te kunnen blijven. Dat getuigt van zeer creatief ondernemerschap”, klinkt het.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.