acp skoda showroom

Concessiehouders uit Mechelse regio scoren als Fleet dealer of the year

BREENDONK/RIJMENAM/BOORTMEERBEEK/MECHELEN/KEERBERGEN – Bij de verkiezing van Fleet dealer of the Year scoorden heel wat concessiehouders uit onze regio. Acp, Kia Vermant, Jennes, Houman, JLR Fidenco Mechelen en Nissan Leo Peeters NV behaalden net als Juma Leuven-Mechelen de top als Fleet Partners dealer of the year.

Acp uit Breendonk werd verkozen tot Fleet Partners dealer of the Year voor Skoda in Vlaanderen. Peter Lauwerier, sales manager Skoda van acp: “Het doet ons heel veel plezier dat we op zo’n korte termijn het vertrouwen hebben gewonnen van onze fleetklanten, want acm heeft acp pas een kleine vier jaar geleden overgenomen. We blijven inzetten op kwaliteit met de expertise van onze specialisten van verkoop en naverkoop.”

JLR Fidenco Mechelen was de beste fleet dealer van Vlaanderen voor Jaguar en LandRover.

Er werden ook heel wat nationale titels behaald door concessiehouders uit de regio Mechelen-Lier.

Rudi Jennes en organisator Jacques Gailliez. Foto Maarten De Bouw

Jennes NV uit Boortmeerbeek kwam als beste uit de bus voor Audi en was samen met vier anderen nog in de running om te worden verkozen tot de allerbeste dealer van België, over alle merken heen.

“Jennes werd bekroond als beste Audi Fleet Dealer van België vanwege o.a. de jarenlange inzet, de fleetstructuur die we hebben opgebouwd, de extra diensten die we bieden aan professionele klanten, de goede samenwerking met de leasemaatschappijen en uiteraard de kwaliteit die wij bieden”, zegt Tom Coeck, fleet manager van Jennes. “Voor Audi hebben wij meer dan 85% professionele klanten, van kleine zelfstandigen en kmo’s tot heel grote bedrijven.”

Kia Vermant (Mechelen en Antwerpen) werd uitgeroepen tot beste fleetdealer van het land voor KIA.

“Onze ambities op de fleetmarkt zijn groot”, zegt Guy Vermant, “Met de nieuwe Ceed, ProCeed en de full EV e-Niro beschikt Kia vandaag over een bijzonder interessant gamma dat ook voor fleet owners opportuniteiten biedt. In 2019 streven we er naar om opnieuw uit te blinken in onze verkoop van nieuwe en Used Kia’s aan particulieren en fleet-rijders.”

We vermeldden al eerder de prijs voor Juma Group, die BMW/MINI fleet dealer of the year werd. Houman uit Rijmenam was de beste van België voor de merken Isuzu, Mitsubishi, Suziki en Ssang Yong, en Nissan Leo Peeters NV (Mechelen, Keerbergen en Aarschot) was de beste voor Nissan. Leo Peeters NV haalde net als Juma Group de shortlist van vijf genomineerden die in aanmerking kwamen voor de titel van allerbeste dealer van België, over alle merken heen. Die ging uiteindelijk naar Ford Waasland Automotive.