Nieuws Mechelen Contraload neemt sectorgenoot over

Contraload neemt sectorgenoot over

Contraload neemt sectorgenoot over

AARTSELAAR – Contraload, expert in poolingdiensten voor plastic pallets en containers, heeft Packaging Logistics Services (PLS) van de Britse Bibby Line Group overgenomen. PLS levert oplossingen voor het beheer van herbruikbare verpakkingen.

Contraload werd opgericht in 2004 en is een van de marktleiders in pooling van plastic palletten. Het bedrijf verhuurt en beheert palletten en containers voor de professionele markt, en is vooral actief in de voedingsindustrie. Het hoofdkantoor van Contraload bevindt zich in Aartselaar (na een nog recente verhuis vanuit Niel), maar het bedrijf heeft ook kantoren in Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Herbruikbaar

PLS is opgericht in 2000 en levert technologische oplossingen om het beheer te verbeteren van herbruikbare verpakkingen, uitrusting en gereedschap die bij complexe bevoorradingsketens worden ingezet.

Met deze overname kan Contraload zijn aanbod uitbreiden en kunnen beide bedrijven hun Europese groei verderzetten. Samen stellen ze 125 mensen te werk, en hebben ze een geschat zakencijfer van 40 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.