Nieuws Mechelen Cook & Serve opent distributiecentrum in Mechelen

Cook & Serve opent distributiecentrum in Mechelen

Cook & Serve opent distributiecentrum in Mechelen

Lode Verschuere en Tom Van Moer.

Tom Van Moer en Lode Verschuere.

Cook & Serve, de keten van culinaire beleveniswinkels, opent een nationaal distributiecentrum in de Zandvoortstraat op het industrieterrein Mechelen-Noord. Het gebouw wordt momenteel ingericht en zal in augustus operationeel zijn.

Cook & Serve koos het industrieterrein Mechelen-Noord uit vanwege zijn centrale ligging die het makkelijk maakt alle winkels van de keten te kunnen bedienen. Het distributiecentrum ligt tevens dichtbij op- en afritten van de autoweg.

Tom Van Moer, medeoprichter en operationeel manager van Cook & Serve: “Met de opening van het distributiecentrum zullen wij onze efficiëntie en snelheid verbeteren en kunnen we ons optimaal voorbereiden op de opening van nieuwe winkelpunten. Het centrum ondersteunt en versnelt onze ambitie om marktleider te worden in België.”

Aan de verdere uitbouw van Cook & Serve in 2016 en 2017 wordt momenteel hard gewerkt. Daarbij komen Wallonië en Brussel duidelijk in het vizier. De opening van bijkomende winkelpunten wordt binnenkort bekend gemaakt.

Lode Verschuere, medeoprichter en marketing manager van Cook & Serve: “Het succes van onze recente openingen in Aalst, Oostende en Mechelen bevestigt dat het winkelconcept Cook & Serve aanslaat bij de consument. Als 100% nieuw Belgisch bedrijf zijn we hier uitermate trots op. We zullen dan ook niet aarzelen om in alle grote en middelgrote Belgische steden Cook & Serve te introduceren. Het centraal distributiecentrum zal ons ook helpen om het luik e-commerce te lanceren.”

De eerste investeringen in e-commerce zijn reeds gebeurd. Sinds vorige maand biedt Cook & Serve ook digitale cadeaucheques aan. Klanten en bezoekers kunnen de Cook & Serve cadeaucheque voortaan online bestellen via cadeaucheques.cookserve.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.