Nieuws Mechelen Cosmade genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

Cosmade genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

Cosmade genomineerd voor Prijs Ondernemen 2021

HEIST-OP-DEN-BERG – Cosmeticabedrijf Cosmade Belgium uit Heist-op-den-Berg maakt kans op de Voka Prijs Ondernemen 2021. “Voor ons is het dubbel feest: we bestaan 20 jaar en nu komt deze erkenning van Voka er nog bovenop”, zegt Jeroen Nagels, zaakvoerder van Cosmade Belgium.  

Juni staat voor Voka Mechelen-Kempen in het teken van de Prijs Ondernemen. Negen bedrijven uit de regio komen daarvoor in aanmerking. De bestuurders van een Voka Lokaal-afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, kiezen de winnaar in hun regio. Voor de Voka Lokaal-afdeling Zuiderkempen gaat de award naar Cosmade Belgium. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

Cosmade Belgium staat in voor de productie van cosmetica en medische hulpmiddelen. Het merk ga je nergens in de rekken zien, want ze produceren enkel voor andere bedrijven. “Als zaakvoerder zijn we trots, maar ook voor al onze medewerkers is deze prijs een mooie erkenning. Deze prijs is voor hen. Zij zorgen ervoor dat wij een groeibedrijf zijn”, zeggen Jeroen en André Nagels van Cosmade Belgium. “Het is dit jaar dubbel feest voor ons. We bestaan 20 jaar en deze erkenning van Voka komt er nog bovenop.”

“Met de Prijs Ondernemen willen we aan onze bedrijven een extra boost geven. Zeker in deze coronaperiode”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. “In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Als we het ondernemerschap op deze manier een extra stimulans kunnen geven, doet dat extra veel deugd.”

Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen ijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen  Op 30 september weten we wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg

Heists farmabedrijf MSD wordt Organon

HEIST-OP-DEN-BERG – Farmareus MSD heeft in Heist-op-den-Berg een productie- en verpakkingsafdeling. Die verandert zijn naam nu naar Organon. Dat is… Lees meer

Mechelen
Mechelen

Bluecrux neemt PlanDomino over

MECHELEN – Het Mechelse Bluecrux is een toonaangevende leverancier in proces- en technologieoplossingen voor planning, operations en transformatie. Het bedrijf… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.