PHOTO-2019-09-20-16-54-49 2

Cronos Groep rijdt elektrisch met Kia Vermant

MECHELEN – Kia Vermant, officiële Kia concessiehouder met vestigingen in Aartselaar en Mechelen, leverde zopas een elektrische E-Niro aan de Cronos Groep. Die wil overstappen naar een volledig elektrische bedrijfswagenvloot.

De Cronos Groep focust zich op innovatief ondernemerschap en begeleidt opstartende bedrijven. In haar zoektocht naar een elektrische wagen voor haar nieuwe volledig elektrische bedrijfswagenvloot koos de groep voor de full EV E-Niro van Kia met een bereik van 455 km.

Cronos Groep plaatste een bestelling van 5 wagens bij Kia Vermant. De komende maanden worden ook de volgende E-Niro’s afgeleverd.

“We merken duidelijk een trend”, zegt Dirk Rosiers, operationeel manager van Kia Vermant. “Heel wat bedrijven maken vandaag al de zeer bewuste omslag naar een volledig elektrisch wagenpark. Naast het installeren van de nodige voorzieningen bij het bedrijf (zoals bv. laadpalen), dient de vloot ook drastisch te worden gewijzigd. Met de Kia E-Niro bieden wij hierop een gepast antwoord.”

Naast Kia-concessies in Mechelen en Aartselaar omvat de Vermant Automotive Group nog 3 Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens. Op zondag 6 oktober neemt Collection by Vermant deel aan de VOKA Open Bedrijvendag.