Cube Lockers-10- Zaakvoerster van Cube Lockers Nancy Van den Eynde en Koen Crucke. Foto: Cube Lockers

Cube ontgrendelt stille revolutie in kantoorinrichting met Flex-Pods

Cube wil kantoren zoals we ze vandaag kennen herdefiniëren. Met Flex-Pod, kleine mobiele en geluidsdichte ruimtes, lanceren ze een baanbrekende akoestische kantooroplossing die de focus, privacy en productiviteit van hun gebruikers significant verhoogt. "Dit markeert een nieuw tijdperk voor de inrichting van open kantoren en co working ruimtes,” zegt Nancy Van den Eynde, zaakvoerder van Cube.

Sinds de oprichting in 2013 ontpopte Cube zich van verdeler van lockeroplossingen voor politie- en brandweer tot een full servicepartner. Met de slogan "More than a locker solution" verankert Cube zich nu als trendsetter voor modulaire werkplekken. “Deze transitie reflecteert onze groei. Met de introductie van de Flex-Pod beantwoorden we proactief de veranderende behoeftes van medewerkers”, aldus Van den Eynde.

Geluidsdicht
Of de Flex-Pods echt geluidsdicht zijn? “Vraag maar aan Koen Crucke, onze brandambassador. Hij kwam, zong en keurde goed”, lacht de zaakvoerder. Een operazanger als Koen Crucke haalt met eenvoud een geluidshoogte van 50dB. Door de sterke geluidsreductie van de Flex-pod oefent zelfs Koen Crucke zonder medewerkers te storen.

Het werkleven evolueert snel. Co-working ruimtes en open kantoren schieten als paddenstoelen uit de grond, wat de vraag naar flexibele werkplekken en privéruimtes vergroot. De Flex-Pods van Cube bieden ruimte voor ongestoorde telefoongesprekken en teamvergaderingen.

Configureerbaar en dankzij AR overal zichtbaar
Van een minimalistisch design tot een exotische flair, de Flex-Pods passen zich als een kameleon aan aan uw interieur. De akoestische booths zijn volledig personaliseerbaar, van een moswand als buitenpaneel tot bontgekleurde stoelen als interieur. “Je kan alles instellen via onze configurator. Benieuwd welke opties het beste tot zijn recht komen in uw kantoorruimte? Dankzij augmented reality wekt u uw gepersonaliseerde booth tot leven in uw eigen werkruimte.”, voegt Van den Eynde toe.

Het complete plaatje
Cube beperkt zich niet tot de verkoop en plaatsing van een Flex-Pod. Ze ontwerpen de totale kantoorbeleving, met oog op ergonomie en akoestiek. Of je nu zoekt naar de perfecte opbergoplossing of jouw kantoorinrichting een volledige metamorfose wilt geven, Nancy en haar team ontgrendelen nieuwe opportuniteiten. “Wij leveren maatwerk voor innovatieve werkplekken die klaar zijn voor de toekomst”, concludeert Van den Eynde. ‘Met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.’