Cyclobility Lier

Cyclobility opent zesde fietsenwinkel in hartje Lier

Op 14 mei gingen de deuren van de zesde Cyclobility fietsenwinkel open, deze keer vestigden ze zich in het prachtige Lier. Na Sint-Niklaas is dit hun tweede grootste filiaal.

De nieuwe Cyclobility fietsenwinkel bevindt zich in het centrum van Lier, op wandelafstand van het stadspark en in de schaduw van de iconische Zimmertoren. Bereikbaarheid stond centraal bij de locatiekeuze van hun nieuwe winkel, strategisch gelegen nabij de R16, is de winkel heel toegankelijk via belangrijke fietssnelwegen.

“De stad Lier telt heel wat pendelaars die naar Antwerpen of Mechelen rijden met de wagen. Hen willen we aanmoedigen om te kiezen voor een elektrische fiets of speed pedelec als ideaal vervoersmiddel voor hun dagelijkse woon-werkverkeer”, aldus oprichter Andries Aumann.

Testrit

Ze openden hun zesde fysieke fietsenwinkel als antwoord op de groeiende vraag van consumenten om een fiets eerst te kunnen testen voor aankoop. Cyclobility zorgt er dan ook voor dat van elk type fiets een ruim aanbod aan testmodellen aanwezig is. De winkelmedewerkers staan je graag met raad en daad, en een gezonde passie voor de fiets, bij in het vinden van de perfecte fiets.

Om het wachten in de winkel wat aangenamer te maken is er een gezellige zit- en kinderhoek voorzien. Terwijl de experts aan je fiets werken, kun je lekker ontspannen met een vers kopje koffie.

Uniek bij Cyclobility is de renteloze fietslening die je kunt afsluiten. Zij nemen de kosten van de rente op zich zodat mensen een fiets kunnen aankopen én afbetalen op hun eigen tempo. Hierdoor kunnen ze de goedkoopste fietslening op de markt aanbieden. Een concept dat aanslaat.