Nieuws Mechelen D.P.S. verdubbelt zijn omzet

D.P.S. verdubbelt zijn omzet

D.P.S. verdubbelt zijn omzet

Document & Print Solutions (D.P.S.), met kantoren in Willebroek en Blankenberge, heeft zijn omzet verdubbeld. Het bedrijf dat ondernemingen helpt hun afdrukkosten te optimaliseren, realiseerde na vier jaar al de status van PLATINUM Partner bij Kyocera Document Solutions.

D.P.S. wordt geleid door zaakvoerders Guy Berton en Christof Roggen. Samen zijn ze meer dan 30 jaar actief in de sector van printers en multifunctionals. “Onze doelstelling was om dit jaar de kaap van 1 miljoen euro omzet te overschrijden”, aldus Christof Roggen. “Zo zouden we ons bij de grootste drie Kyocera agentschappen van België mogen rekenen. Onze prijzen, onze technische dienst en ons uniek driekleurenteller systeem zorgden voor een sterke groei. Wij streven samen met Kyocera naar 100% klantentevredenheid en dat wordt erg geapprecieerd door onze klanten. Bij de jaarafsluiting van Kyocera Belgium bleek dat we dit jaar de grens van 1,2 miljoen euro hebben overschreden. Daar zijn we uiteraard erg fier op. Het is nu aan ons om deze lijn door te trekken en verder te groeien.”

Ook mede-zaakvoerder Guy Berton ziet de toekomst rooskleurig. “Ondanks het feit dat hardware nog steeds een belangrijk onderdeel van onze business is, merken we dat er meer en meer vraag is naar efficiënte, betaalbare oplossingen voor digitale documentverwerking. We hebben ondertussen heel wat oplossingen en expertise in huis om bij quasi elke organisatie een papierarmer traject te realiseren. Automatiseren van workflows, automatische factuurherkenning, OCR- en barcode scanning, we hebben het allemaal al met succes geïntegreerd.”

D.P.S. heeft bijvoorbeeld bij de firma Brumos een directe besparing van 1.000 euro per maand gerealiseerd door digitalisering van hun zendnota’s en facturen. Met Flexsoft, een belangrijke speler in de markt van advocatensoftware, heeft het bedrijf een connector ontwikkeld om papieren documenten en de briefwisseling snel te weg te schrijven in hun Themis-pakket. Hierin is zelfs een integratie met smartphones en tablets verwerkt.

“Onze oplossingen zijn heel schaalbaar zodat we zowel voor kleine als voor grote bedrijven een gepast antwoord kunnen bieden op hun vraag.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.