Nieuws Mechelen Dachser reorganiseert

Dachser reorganiseert

Dachser reorganiseert

WILLEBROEK – Dachser Air & Sea Logistics (ASL) heeft het management van zijn businessunits in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Amerika gereorganiseerd.

De positie van Managing Director ASL EMEA is overgenomen door Dr. Tobias Burger (43), die reeds verantwoordelijk is voor de strategische ontwikkeling van de businessunit Air & Sea Logistics. Voordat hij de overstap maakte naar de lucht- en zeevracht business, was hij hoofd van Corporate Governance & CEO Office bij Dachser. Dr. Burger volgt Thomas Krüger op, die sinds 2016 leiding gaf aan de lucht- en zeevrachtactiviteiten in de EMEA-regio.

Met onmiddellijke ingang heeft Dachser Air & Sea Logistics de verantwoordelijkheid voor de businessunit ASL Americas toegewezen aan Ralph Riehl (55). Voordat hij bij Dachser in dienst trad, werkte hij meer dan 30 jaar voor de logistiek dienstverlener Panalpina. Riehl neemt de functie van Managing Director ASL Americas over van Guido Gries, die sinds 2012 leiding gaf aan de activiteiten van Dachser in de regio.

‘’Wij willen Thomas Krüger en Guido Gries bedanken voor hun jarenlange toewijding in de bedrijfsontwikkeling en integratie van ons lucht- en zeevrachtnetwerk, en we wensen hen het allerbeste voor hun professionele en persoonlijke toekomst’’, zegt Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics bij Dachser. ‘’Dr. Tobias Burger en Ralph Riehl zullen door hun optimale combinatie van interne en externe expertise een nieuwe impuls geven aan een duurzame en winstgevende ontwikkeling van Dachser Air & Sea Logistics in hun regio’s.’’

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.