Nieuws Mechelen Dag van de Ambachten zoekt deelnemers

Dag van de Ambachten zoekt deelnemers

Dag van de Ambachten zoekt deelnemers

REGIO – Op zondag 21 november 2021 vindt de 15e Dag van de Ambachten plaats. Het talent en de knowhow van de vele erkende ambachtslieden die in België actief zijn, wordt die dag in de kijker geplaatst. Ambachtslui die aan dat evenement willen deelnemen en hun activiteiten in de schijnwerpers willen plaatsen, kunnen zich nog tot 15 oktober 2021 inschrijven. 

Sinds 2006 organiseert de FOD Economie, de Dag van de Ambachten. Ambachtslieden over heel België zetten die dag hun atelier open voor het grote publiek. Bezoekers worden verrast met een begeleid bezoek, een demonstratie of soms zelfs proeverijen.  Dat evenement is dan ook een unieke gelegenheid voor ambachtslieden om een nieuw publiek aan te trekken en hun talent en de passie waarmee ze elke dag opnieuw aan de slag gaan, te delen met de bezoekers.

De deelname aan de Dag van de Ambachten is volledig gratis en biedt ambachtslieden meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Inschrijven kan enkel door ambachtslieden die een wettelijke erkenning hebben gekregen van de Commissie Ambachtslieden van de FOD Economie. Een online inschrijvingsformulier is beschikbaar op de website www.dagvandeambachten.be/nl/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.