Nieuws Mechelen De Backer Haarden opent Pop-up Villa

De Backer Haarden opent Pop-up Villa

De Backer Haarden opent Pop-up Villa

De huidige showroom van De Backer Haarden uit Heist-op-den-Berg wordt afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw. Vanaf 22 september kunnen de klanten tijdelijk terecht in de naastgelegen Pop-up Villa.

Op de plaats van de huidige showroom bouwt De Backer Haarden een nieuwe showroom van 500 vierkante meter, bijna drie keer zo groot als de huidige. “Het nieuwbouwproject vangt in oktober aan en zal ongeveer 14 tot 16 maanden duren”, zegt zaakvoerder Dave Wagemans. “Om ervoor te zorgen dat onze klanten tijdens de verbouwingswerken ook nog bij De Backer Haarden terecht kunnen, openen we naast de huidige showroom een heuse Pop-up Villa.”

Tip van de sluier

De Backer Haarden wil in de Pop-up Villa al een tipje van de sluier tonen van waar de nieuwbouw naartoe moet gaan. “We zetten volop in op beleving en gezelligheid met ingerichte kamers. Ook in de villa hebben we nu drie ingerichte kamers, zoals bij de mensen thuis.”

Het familiebedrijf kocht de naastgelegen villa recent zelf aan. “Het is een charmante villa, die zich ideaal leende tot commerciële activiteiten en een tijdelijke showroom. Op een beursstand hebben we amper 40 vierkante meter om te laten zien wat we doen, in de villa is dat zelfs het dubbele.” Na afloop en de verhuis naar de nieuwbouw zal het pand commercieel verhuurd worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten