gouden kooi

De Gouden Kooi opnieuw bij beste attracties ter wereld, Mechelaars komen nu ook met nieuwe escape ervaring

MECHELEN - De Gouden Kooi escape rooms in Mechelen behoort opnieuw bij de 10% beste attracties ter wereld. Al voor de vijfde keer is de zaak bekroond door TripAdvisor en er is leuk nieuws voor de fans. Normaal gezien lanceren de oprichters dit najaar een nieuwe escape ervaring.

De ondernemers achter De Gouden Kooi kunnen opnieuw uitpakken met de Travellers Choice award van TripAdvisor. Daar zijn ze opgetogen over. “Klantenbeleving is iets waar we elk jaar opnieuw aan werken. Het doet deugd om van onze klanten bevestiging te krijgen dat ze bij ons een goede tijd beleven en dat ze onze escape rooms aanraden aan vrienden en familie”, vertelt Bert Briké, medeoprichter van De Gouden Kooi.

“Klanten bij ons zien vertrekken met een lach op hun gezicht is waar we het voor doen. Het is dus heel tof om opnieuw beloond te worden met een award”, zegt Briké. En ze zijn vastberaden om hun klanten ‘vast’ te houden, want in principe lanceren ze dit najaar een nieuwe escape experience: ‘De Wraak van Han’.

 

Een banner voor de nieuwste ervaring die De Gouden Kooi fans wil bieden. — © De Gouden Kooi

te stap vooruit.“Dat is voor ons weer een gro We zijn al meer drie jaar bezig met het creëren van deze nieuwe ervaring en we verwachten ze dit najaar eindelijk te kunnen openen. “Onze fans hebben lang moeten wachten, maar we beloven een ongezien avontuur ”, zegt Jan Gheyle, de andere medeoprichter.

Met de eerste escape experience die ze op de Haverwerf uitbouwden, ‘Het geheim van Sint-Rumoldus’, hebben ze maar liefst zeven internationale awards gewonnen. “Hopelijk kunnen we met onze nieuwe experience internationaal ook hoge toppen scheren.”

wwww.degoudenkooi.be