Nieuws Mechelen De Keyzer opent nieuwe keukenshowroom

De Keyzer opent nieuwe keukenshowroom

De Keyzer opent nieuwe keukenshowroom

familieDe Keyzer keukenarchitectuur opent op 15 april een keukenshowroom op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. Dit is de zesde zaak van de familie De Keyzer, die ook al keukenshowrooms heeft in Menen, Roeselare, Sint-Martens-Latem, Beveren-Waas en Sijsele.

“Voor onze nieuwe locatie waren we specifiek op zoek in deze streek vanwege zijn regionale mogelijkheden binnen onze doelgroep en  zijn locatie tussen Brussel en Antwerpen met zijn brede bereikbaarheid”, zegt interieurarchitect Bart De Keyzer.

“De winkel is een 550 m2 groot en er zullen, afhankelijk van de evolutie in het klantenbestand, 2 of 3 interieurarchitecten  beschikbaar zijn. Naast het team interieurarchitecten zal er vanuit de vestiging in Boortmeerbeek, maar bij de klant zelf, een montageteam werkzaam zijn van 4 à 6 personen. Liselotte Goovaerts, zelf uit de regio Boortmeerbeek, zal  fungeren als toonzaalverantwoordelijke.”

Group De Keyzer wordt geleid door Koen, Hans, Bart en Mieke De Keyzer, die in de zaak van vader Willy stapten. Samen geven zij werk aan meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Het bedrijf heeft naast zes showrooms ook een productie-unit van ruim 3 hectare met diverse productielijnen.

De groep gaat prat op een combinatie van ambacht en innovatie. “De Keyzer verzoent vernieuwende ontwerpen en toptechnologie met artisanale productie en degelijke luxe. Vader Willy maakte bijvoorbeeld furore met de allereerste greeploze keukenkast in België.” Koen, Hans, Bart en Mieke zetten die vernieuwende en klantgerichte traditie voort, met duurzame kwaliteit en een passie voor innovatie en perfectie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.