Nieuws Mechelen De Klinkaert speelt padelvelden officieel in

De Klinkaert speelt padelvelden officieel in

De Klinkaert speelt padelvelden officieel in

REET – Met initiaties en demonstraties heeft sportclub De Klinkaert in de Kerremansstraat in Reet zijn acht padelvelden officieel ingespeeld. Enkele toppers in de populaire sport kwamen daarvoor naar de Rumstse deelgemeente afgezakt.

Bij De Klinkaert werden twee tennisvelden en de drie beachterreinen het voorbije jaar omgebouwd tot acht padelvelden. In het oog springt ook de ‘gouden kooi’, het padelveld dat is aangekleed helemaal in de stijl van Tomorrowland. “Wie deze reserveert, steunt er meteen ook het goede doel mee”, zegt zaakvoerder Tim Peeters. “Voor de huur betaal je 1 euro meer en dat geld gaat naar vzw Pegode.”

 

Spelers in actie op De Klinkaert. — © rr

Voor de officiële opening kwamen Dave Quintens, Jordi Grootjans, Joseph Van Dooren en Thomas Spiessens, toppers in het padellen, enkele demonstratiewedstrijden spelen. In oktober starten er nieuwe groepslessen voor beginners en gevorderden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.