Nieuws Mechelen Dinner on the lake komt naar Hazewinkel

Dinner on the lake komt naar Hazewinkel

Dinner on the lake komt naar Hazewinkel

HEINDONK – De hele zomer lang kan je op de watersportbaan van Hazewinkel dineren óp het water. Dinner on the Lake kondigde aan dat vanaf 30 juni tot 3 oktober het domein Hazewinkel in Heindonk (Willebroek) de locaties is waar het drijvend restaurantplatform zal aanmeren.

Vorig jaar was Dinner on the Lake al te gast in Kessel en op De Schorre in Boom. Het concept was meteen een groot succes en alle plaatsjes waren in een mum van tijd uitverkocht.
Hoe het in mekaar zit? Je stapt met je gezelschap op een drijvend platform dat aangekleed is als restaurant. Dat platform wordt naar een idyllische locatie op het water gesleept waar je van de omgeving en van verfijnde gerechtjes geniet.

Tussen 30 juni en 3 oktober meert het drijvend restaurant aan op het domein Hazewinkel. De organisatoren beloven voor deze editie live cooking en een hoogstaande barbecue. Of alles coronaproof is? De pandemie houdt ons niet tegen, wel integendeel!”, zegt Jeremy Buyle, founder van Dinner On The Lake. “Ons concept kan gelanceerd worden van zodra de overheid groen licht geeft. Mensen smakken en smachten naar vrijheid en ‘inhaaltijd’.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.