Kia Dirk Rosiers

Dirk Rosiers versterkt management Kia Vermant

MECHELEN – Sinds kort staat Dirk Rosiers als operationeel manager aan het roer van Kia Vermant. Hij is verantwoordelijk voor de Kia Vermant concessies in Aartselaar en Mechelen.

Samen met het hele Kia Vermant team werkt Dirk Rosiers aan de verdere uitbouw van de Kia Vermant vestigingen in Aartselaar en Mechelen. Hij is afkomstig uit de Brusselse rand en werd geboren met de automotive-microbe. Hij werkte reeds voor enkele kleppers uit het vakgebied, namelijk LeasePlan, BMW, Toyota, Jaguar Land-Rover en D’Ieteren.

“Met Dirk aan het hoofd van Kia Vermant bouwen we verder aan de toekomst van het merk binnen de Vermant Automotive Group”, zegt Guy Vermant, ceo van de groep. “Met de komst van de e-Niro, onze volledig elektrische gezinswagen, en de award Best Service 2018 voor onze concessie in Aartselaar, komt Dirk terecht bij een sterk groeiend merk met een groot potentieel voor de toekomst. We kijken er naar uit om samen met Dirk Kia Vermant verder te doen groeien”.

Naast Kia-concessies in Mechelen en Aartselaar huisvest de Vermant Automotive Group nog 3 Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens. In Mechelen bevindt zich ook nog de multi-merken carrosserie.