Domino’s Pizza in Bergstraat gesloten: keten zoekt overnemer voor franchise

HEIST-OP-DEN-BERG - Het filiaal van Domino’s Pizza in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg is gesloten. De keten wil de zaak zo snel mogelijk heropenen en zoekt naar een overnemer of een bestaande franchisenemer die er nog een zaak wil bijnemen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het hoofdkantoor.

Zo’n twee jaar na de opening trok concurrent Pizza Hut eind vorig jaar de deuren definitief achter zich dicht in de Bergstraat. Bij Domino’s Pizza zijn ze dat niet van plan. “We willen zo snel mogelijk weer aan de slag in Heist-op-den-Berg”, bevestigt woordvoerder Marianne Kemps. “Dat kan met een nieuwe franchisenemer. Onze huidige franchisenemers bieden we ook steeds de kans om er een extra zaak bij te nemen.”

LEES OOK. Eerste barst in overbevolkte Pizzastraat? Heistse Pizza Hut is failliet twee jaar na de opening

“De kern van ons product zijn verse pizza’s, gemaakt met 100% vers deeg en verse producten, liefst duurzaam bezorgd op de e-bike”, vult de woordvoerder aan. “Wie zich in dat concept kan vinden, mag zich zeker wenden tot ons hoofdkantoor. We zien heel veel potentieel voor Domino’s in België, dus we zoeken altijd extra franchisenemers. Het zit ook in ons DNA dat mensen intern doorgroeien van pizzabakker, bezorger en manager tot franchisenemer. ”

LEES OOK. Pizzastraat? ‘Welle-hemme-alles-Bergstraat’ is veel correcter, zeggen handelaars