Nieuws Mechelen domoXim opent vierde kantoor

domoXim opent vierde kantoor

domoXim opent vierde kantoor

BOORTMEERBEEK/MECHELEN – Vastgoedspecialist domoXim, met vestigingen in Boortmeerbeek, Mechelen en Brussel, heeft een vierde kantoor geopend in Veltem (Herent). Dit kantoor richt zich op Herent, Leuven en de omliggende gemeenten.

In Boortmeerbeek en Mechelen heeft domoXim Vastgoed & Beheer al ruim zeven jaar succesvolle kantoren, en vorig jaar kwam er een vestiging in het centrum van de Europese wijk in Brussel bij.

“Sinds de start werkt domoXim veel voor expats of buitenlandse kaderleden, vandaar ook de grote X in ons logo”, zegt zaakvoerder Ine Vermeeren.

“Ons derde kantoor nabij het Jubelpark maakte de link naar buitenlandse kaderleden meer zichtbaar”, voegt medezaakvoerder Kelly De Punder er aan toe.

Met een vierde kantoor in de Herentse deelgemeente Veltem bereikt domoXim nu ook makkelijker de klanten uit de Leuvense regio. domoXim is al jaren actief op de as Mechelen-Leuven. Zaakvoerder Ine Vermeeren woont en werkt zelf in Herent en kent dus ook de lokale markt.

Kelly De Punder benadrukt de ambitie om de klanten van domoXim nog beter te helpen: “We zullen in de toekomst onze zaak nog verder uitbouwen en ook de link naar Leuven en de internationale bedrijven sterk benadrukken.”

Expats

Relocation-diensten voor expats waren lang de kernactiviteit van het team. “Door deze internationale klanten moesten we de lat voor dienstverlening zeer hoog leggen,” zegt Ine. “De vastgoedmarkten die deze expats gewoon zijn in hun thuisland, zijn vaak beter ontwikkeld dan de onze. Vooral de marketing van de panden is zeer belangrijk en dat proberen we hier ook toe te passen via sociale media en vastgoedseminars.”

Het enthousiaste domoXim team bestaat uit erkende vastgoedmakelaars en expat-specialisten: Ine Vermeeren, Kelly De Punder, Wout Vermeeren, Nathalie Moudens, Eve Bosmans, Günther Schulze, Marc Van den Bosch, Nick Bautmans en Walter Vermeeren.

Begin dit jaar stapte domoXim mee in het verhaal van de toekomst en kan een huurcontract ook digitaal op de smartphone worden afgesloten. De eigenaar kan online zijn betalingen opvolgen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.