Nieuws Mechelen Driemaal zilver voor zwemvijvers en zwembad

Driemaal zilver voor zwemvijvers en zwembad

Driemaal zilver voor zwemvijvers en zwembad

HEIST-OP-DEN-BERG/RUMST/BONHEIDEN – Drie bouwers van zwembaden en zwemvijvers uit de regio Mechelen-Lier werden gelauwerd op het gala voor de beste zwembad-, wellness,- en zwemvijverbouwer.

De verkiezing werd al voor de dertiende keer georganiseerd door vakblad ZwembadenPRO en de Belgische beroepsvereniging voor zwembadbouwers BSPA.

Kurt Dekeyzer, ceo van uitgever PSG Group: “De professionals krijgen tot eind juni de mogelijkheid om hun project in te dienen. Een professionele jury met vakmensen uit verschillende disciplines beoordeelt elk project ter plaatse en bekroont vervolgens de beste projecten, die hun award krijgen op ons jaarlijks gala.”

“De professional gebruikt de wedstrijd en zijn gewonnen award als een marketingtool om de kwaliteit van zijn werk te onderstrepen. Het niveau is dan ook zeer hoogstaand.”

Verbetering

“Deze wedstrijd vergroot niet enkel de visibiliteit van de sector, maar zorgt ook voor een algemene verbetering van het technische niveau, de kwaliteit van de afwerking, originaliteit en innovatie”, aldus Joeri Dils, voorzitter van de BSPA.

Bij de winnaars waren drie ondernemingen uit de regio Mechelen-Lier.

Inox Zwembaden Gydion uit Heist-op-den-Berg veroverde zilver in de categorie Monobloks op maat + 60.000 euro.

Tuinen Joos uit Bonheiden kreeg eveneens zilver in de categorie Zwemvijver tot 40.000 euro en de derde zilveren medaille was voor Geonet uit Rumst in de categorie zwemvijvers + 60.000 euro.

Dezelfde drie bedrijven vielen vorig jaar ook al in de prijzen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.