Nieuws Mechelen Ecopower neemt opnieuw klanten aan na bouw windmolens in Schelle

Ecopower neemt opnieuw klanten aan na bouw windmolens in Schelle

Themabeeld.

Ecopower neemt opnieuw klanten aan na bouw windmolens in Schelle

SCHELLE – Elektriciteitsleverancier Ecopower neemt na een klantenstop van meer dan een jaar opnieuw klanten aan. Dat heeft de energiecoöperatieve maandag bekendgemaakt.

Ecopower voerde in januari 2022 een klantenstop in. Er was toen – midden in de energiecrisis – een enorme vraag aan nieuwe contractaanvragen. Vanaf 1 mei komt daar dus verandering in. Dat de coöperatieve opnieuw klanten kan aantrekken, komt door de bouw van twee nieuwe windmolens in Schelle.

LEES OOK. Ecopower strategische partner voor hernieuwbare energie

Zowat 3.000 bijkomende huishoudens zullen daardoor met groene stroom kunnen worden bevoorraad, aldus woordvoerster Margot Vingerhoedt. Ecopower houdt er dan ook rekening mee dat er – gezien het succes van de voorbije jaren – nadien weer een klantenstop volgt. Wie klant wil worden bij Ecopower moet wel coöperant worden. Dat kan door een aandeel te kopen. Ecopower is goed voor zowat 55.000 aansluitingen en 65.000 coöperanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.