Nieuws Mechelen Edialux zamelt 5635 euro in voor A Touch of Rose

Edialux zamelt 5635 euro in voor A Touch of Rose

Sylvie Van de Venne, Koen Wuyts, Dr. Ann-Marie Morel, Stephanie Steenssens en Gretel Deblaere

Edialux zamelt 5635 euro in voor A Touch of Rose

BORNEM – Dokter Ann-Marie Morel, voorzitster van A Touch of Rose, mocht vrijdagnamiddag een cheque van 6.536 euro in ontvangst nemen uit handen van CEO Koen Wuyts van het Bornemse bedrijf Edialux (Pelsis group).

Het bedrag werd ingezameld door de personeelsleden van Edialux/Pelsis. Ze maakten soep en bakten taarten. Edialux zelf organiseerde een stockverkoop voor de medewerkers waarvan de totale opbrengst ook naar de actie ging.

“Het is onze bijdrage aan de Warmste Week. We zijn blij dat onze medewerkers een mooi bedrag bijeen hebben gekregen. We hebben voor A Touch of Rose gekozen omdat we vooral op zoek waren naar een lokale organisatie. A Touch of Rose helpt patiënten, en hun familie, die de diagnose van kanker kregen”, klinkt het bij initiatiefneemsters Sylvie Van de Venne (HR-verantwoordelijke), Gretel Deblaere (marketingmanager) en Stephanie Steenssens (internal sales officer).

Dokter Ann-Marie Morel was ontzettend blij en verrast met de steun. “De coronacrisis zorgt ervoor dat wij heel wat minder inkomsten hebben. Daarom zijn we Edialux heel dankbaar voor deze financiële duw in de rug.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.