Nieuws Mechelen Eerste Belgische Feynlab Pro Center bij WAS-CO

Eerste Belgische Feynlab Pro Center bij WAS-CO

Eerste Belgische Feynlab Pro Center bij WAS-CO

MECHELEN – In aanwezgheid van Mechels burgemeester Bart Somers werd bij het Mechelse bedrijf WAS-CO  het eerste Belgische FEYNLAB Pro Center ingehuldigd. In het Pro Center worden innovatieve coatings op wagens toegepast.

Na een korte introductie van WAS-CO eigenaar Gert Schelfhout werd het Feynlab-merk officieel gelanceerd. Begeleid door een klank- en lichtspel werden enkele knappe bolides, voorzien van een keramische coating, voor de gasten onthuld.

Dennis Looijmans van Feynlab gaf een demonstratie van de zelfhelende coatings die kunnen worden toegepast op krassen in autolak. Zonder veel moeite en met een kleine hoeveelheid warm water werden net gemaakte krassen (met een afwassponsje) volledig verwijderd, tot grote verbazing van de omstaanders. Deze innovatieve coatings zijn nieuw in België en voorlopig alleen maar verkrijgbaar bij het Mechelse bedrijf WAS-CO.

“Het is een erg compleet gamma, met zowel keramische als zelfhelende producten”, zegt Guy Verley, verantwoordelijk voor sales & marketing bij WAS-CO. “Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze beschermen niet alleen je wagen maar zijn ook vuil- en waterafstotend en bieden een ongezien hoge glans. We zijn erg trots dat we deze producten kunnen verdelen.”

Op nieuwe wagen

De beschermende coatings worden het best onmiddellijk op een nieuwe wagen toegepast, want de carrosserie moet volledig krasvrij zijn alvorens de beschermende Feynlab-laag wordt aangebracht. Als je een nieuwe wagen meteen laat behandelen, hoef je geen voorbereidende werken te betalen. “Je bekijkt het best als een optie om naast een open dak of een navigatiesysteem ook een coating in je budget in te calculeren. De autolak is per slot van rekening het meest kwetsbare deel van een moderne wagen.”

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.