Nieuws Mechelen Eerste COVID 19 vaccins vertrekken bij Pfizer

Eerste COVID 19 vaccins vertrekken bij Pfizer

Eerste COVID 19 vaccins vertrekken bij Pfizer

PUURS – Dinsdag werden van bij Pfizer in Puurs de eerste Covid19 vaccins getransporteerd. Op 28 december zal een inwoner van een lokaal woonzorgcentrum in Puurs als eerste een vaccin toegediend krijgen.

Luc Van Steenwinkel, Vice President Pfizer Global Supply and Managing Director Puurs, vond het een dag waar ze met z’n allen naar uitgekeken hebben. “Nu EMA en de Europese Commissie een voorwaardelijke marktvergunning hebben gegeven voor het COVID-19 vaccin van Pfizer en BioNTech, kunnen we starten met de bevoorrading van miljoenen Europeanen om zo de pandemie te helpen bestrijden. Ik ben bijzonder trots en dankbaar, niet in het minst dankzij de meer dan 3000 Pfizer Puurs medewerkers die dag en nacht het verschil maken. Het is hun overtuiging, het geloof in de wetenschap, die hen maandenlang heeft voortgestuwd. Dit is de start van een nieuw hoofdstuk: de eerste vaccindosissen, gemaakt in Puurs, vertrekken nu naar zoveel Europese landen.”

In het videofilmpje zie je hoe de eerste vaccins op transport gingen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.