Nieuws Mechelen Eindejaarsactie van lokale handelaars Puurs-Sint-Amands

Eindejaarsactie van lokale handelaars Puurs-Sint-Amands

Eindejaarsactie van lokale handelaars Puurs-Sint-Amands

PUURS-SINT-AMANDS – De plaatselijke UNIZO-afdeling van Puurs-Sint-Amands organiseert al sinds jaar en dag haar eindejaarsactie. Daarbij krijgt elke winkelende klant een lotje waarmee je tal van prijzen kunt winnen. Om de lokale handel extra te ondersteunen, zet het gemeentebestuur – net als vorig jaar – mee haar schouders onder deze actie zodat alle handels-, horecazaken en marktkramers uit de gemeente gratis kunnen deelnemen. Bovendien zal het gewonnen prijzengeld integraal bij hen besteed worden.

Ook dit jaar presenteerde het gemeentebestuur voor de tweede keer een 10-puntenplan om lokale ondernemers te ondersteunen in coronatijden. “Nu het 10-puntenplan zo goed als afgevinkt is, blijven we uitkijken naar mogelijke opportuniteiten om onze lokale economie ook in de wintermaanden te ondersteunen,” zegt schepen van lokale economie Hilde Van der Poorten. “Zo kwam al snel het idee om net zoals vorig jaar alle handels- en horecazaken gratis te laten deelnemen aan de eindejaarsactie. Bovendien verhogen we de prijzenpot voor het tweede jaar op rij naar 15.000 euro om het shoppen in onze gemeente nog aantrekkelijker te maken. Het volledige prijzengeld wordt in digitale P-bonnen uitbetaald zodat deze som weer bij onze lokale ondernemers terechtkomt. De eindejaarsactie loopt vanaf 11 december tot en met eind december.”

Ook de lokale afdeling van UNIZO was direct gewonnen voor een herhaling van vorig jaar: “We werken al jarenlang goed samen met de gemeente en zijn ook blij dat we de gezamenlijke formule opnieuw van onder het stof konden halen,” zegt UNIZO-voorzitter Wim Cools. “Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde, namelijk dat we massaal blijven winkelhieren, ook in de eindejaarsperiode.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.