Nieuws Mechelen Euro Shop opent nieuwe winkel in Mechelen

Euro Shop opent nieuwe winkel in Mechelen

Euro Shop opent nieuwe winkel in Mechelen

MECHELEN – Woensdag 7 april opent Euro Shop in Mechelen zijn deuren Het wordt de achtste vestiging voor de retailketen. De winkel is gevestigd op de voormalige Carrefour-site aan de Oscar Van Kesbeeckstraat.

Euro Shop is een gekende non-food retailer en werd in 1958 opgericht door de familie Kerckhof. Na zijn 6 bestaande vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen en 1 vestiging in Henegouwen opent Euro Shop in Mechelen zijn eerste winkel in de provincie Antwerpen.

Met het winkelconcept, waarbij ingezet wordt op beleving en one-stop-shopping, wil Euro Shop iedereen binnen het gezin een ruim aanbod aan producten aanbieden. De vaak gebruikte slogan ‘Alles onder één dak’ of ‘Wedden dat we ’t hebben’ is duidelijk op z’n plaats met meer dan 160.000 verschillende producten op een totale winkeloppervlakte van ca 6000 m².

Het winkelconcept dat Euro Shop hanteert, biedt volgens Miguel Bethuyne, Algemeen Manager van Euro Shop groep, alleen maar voordelen. “Met de Euro Shop winkel in Mechelen kunnen we onze klanten heel wat extra winkelgemak bieden. In onze winkel kunnen ze terecht om onder één dak voor iedereen binnen het gezin het nodige terug te vinden. We denken hierbij aan speelgoed, school-en kantoorgerief, tuinmeubelen, doe-het-zelf producten, auto-accessoires, huishoud artikelen, fietsen, multimedia, benodigdheden voor huisdieren, boeken, baby- en verzorgingsproducten en nog zoveel meer. Laat ons zeggen dat we onze klanten alles kunnen aanbieden zowel voor jong en oud binnen het gezin. Om het ganse gezin de mogelijkheid te geven om te komen winkelen zijn we ook in het weekend de volledige zaterdag en zondag open. Op dinsdag nemen we onze wekelijkse rustdag. “

Euro Shop wil zich ook integreren in de buurt. Bij de aanwerving van de medewerkers werden vooral mensen uit Mechelen en nabije omstreken aangeworven. Ook bij de productkeuze heeft Euro Shop in Mechelen rekening gehouden met het aanwezige aanbod van de binnenstad. Zo wil men een synergie creëren met de bestaande zaken in Mechelen.

De opening op 7 april wordt ingezet met veel acties en promoties. Om alles coronaproof te laten verlopen en om wachtrijen te vermijden, worden klanten gevraagd om zich online te registreren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Chris V. 2021-04-02 09:32:02

Voor heel wat retailers is dit een te duchten concurrent er bij in de Mechelse regio.

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.