Nieuws Mechelen Event Masters valt in de prijzen tijdens de BEA-Awards

Event Masters valt in de prijzen tijdens de BEA-Awards

Foto Event Masters

Event Masters valt in de prijzen tijdens de BEA-Awards

MECHELEN – In de Nekkerhal in Mechelen werden op 1 december de beste live events van de afgelopen twee jaar gehuldigd tijdens de BEA Awards. Ongeveer 1000 professionals uit de B2B-evenementensector waren aanwezig op het event. Zeven verschillende agentschappen haalden een Gouden BEA binnen. Daaronder ook Event Masters uit Willebroek.

Vorig jaar was er omwille van COVID-19 geen BEA-finale, daarom werden deze keer de winnaars gekozen voor de voorbije twee jaar.

Bij de genomineerde agentschappen voor de tweede periode (2020-2021)  konden er slechts vier awards worden uitgereikt. De B2B-award ging naar Event Masters voor het creëren van hun eigen Global Festival Game.

Tijdens het event mochten de deelnemende agentschappen hun finaleprojecten live voorstellen aan een jury van corporate event managers. Na een dag vol presentaties trok de jury zich terug om tijdens een deliberatie acht gouden awards toe te kennen. De bekendmaking van de winnaars gebeurde tijdens een spannende show. De BEA-ceremonie werd dit jaar in goede banen geleid door het agentschap JADA events, ondersteund door verschillende gemotiveerde Mechelse organisaties en een vijftigtal partners uit de sector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.