Nieuws Mechelen Exclusive Group neemt Nederlandse sectorgenoot over

Exclusive Group neemt Nederlandse sectorgenoot over

Exclusive Group neemt Nederlandse sectorgenoot over

Value-added services & technologies-groep Exclusive Group, met Belgische vestiging in Duffel, heeft bekend gemaakt dat het de Nederlandse value-added distributeur TechAccess wil overnemen. TechAccess is gespecialiseerd in networking, cybersecurity en datacenter-opslag en server-oplossingen voor ondernemingen, KMO’s en service providers.

Als de overname rond is, telt de nieuwe bedrijvencombinatie in de Benelux ruim 150 medewerkers. “De portfolio’s, bedrijfswaarden en ethiek van beide bedrijven sluiten nauw op elkaar aan en de deal versterkt de positie van de groep in de regio. Exclusive Group blijft de succesvolle transactieformule handhaven die het bedrijf wereldwijd tot één van de snelst groeiende distributeurs in de industrie heeft gemaakt”, aldus een mededeling van Exclusive Group.

Olivier Breittmayer, CEO van Exclusive Group: “In TechAccess zien we een krachtige partner waarmee we onze aanwezigheid in de Benelux kunnen uitbreiden en verdere groei in de regio mogelijk maken. De medewerkers herkennen zich in onze manier van denken en deze gedeelde waarden vormen de sturende kracht achter het samengaan van onze twee bedrijven. Het Exclusive-project om op basis van een lokale uitvoering een mondiale VAST-groep te worden, krijgt steeds meer vorm. De komst van Berry van Waayenburg en zijn team is daarbij een waardevolle versterking.”

Van Waayenburg wordt in het nieuwe bedrijf Country Manager voor Exclusive Networks Nederland en rapporteert in die functie aan Regional Director van Exclusive Group Benelux Kris Van den Bergh.

“Ik bewonder TechAccess al langere tijd en ben er trots op het bedrijf te mogen verwelkomen bij de Exclusive Group”, zegt Kris Van den Bergh. “We konden deze kans om beide bedrijven met eenzelfde DNA te combineren en onze gezamenlijke ambities te verwezenlijken niet voorbij laten gaan. Ik verheug me op deze uitdagende samenwerking die ongetwijfeld tot grotere successen leidt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.