Nieuws Mechelen FairEtail is Best Performing Agency

FairEtail is Best Performing Agency

FairEtail is Best Performing Agency

Het Mechelse digital performing marketing bureau FairEtail kreeg tijdens de uitreiking van de Digital Marketing Awards in Brussel de prijs voor Best Performing Agency.

“Dit is de award waar we allemaal stiekem op hoopten, maar niet van durfden te dromen”, zegt managing partner Dennis Kenis. “Maar toen we in de loop van de avond een aantal awards in verschillende categorieën binnenhaalden, begon er toch iets te kriebelen. FairEtial heeft misschien niet de allerbeste spelers, maar zeker het beste team. Kennisdeling is bij ons cruciaal, samen met de samenwerking met onze klanten. Dat maakt het verschil.”

FairEtail behaalde ook nog de derde plaats in de categorie Most Performing SEA (Search Engine Advertising) met zijn Corendon case, de eerste plaats in de categorie Most Performing Banner voor zijn Carousel Casino Games case en de eerste prijs in de categorie Most Performing Campaign for the Non Profit Scene voor zijn Recupel AV case. De Correndon case van FairEtail was ook nog eens de beste in de categorie Most Performing Campaign for the Travel Scene.

De Digital Marketing Awards worden georganiseerd door de federatie van webbedrijven Feweb en Bloovi en werden uitgereikt in de Brussels Event Brewery.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.