Nieuws Mechelen Ferm genomineerd als Beste Hospitality Concept

Ferm genomineerd als Beste Hospitality Concept

Ferm genomineerd als Beste Hospitality Concept

Ferm uit Keerbergen maakt kans op de Venuez Award voor Beste Hospitality Concept. De 100% biologische zaak neemt het in haar categorie op tegen BLVD Boutique uit Latem, Boury uit Roeselare, Cuit uit Overijse en La Fabrique en Ville uit Brussel.

Ferm ging pas dit jaar open, maar heeft al veel lof mogen ontvangen. De zaak van Yves de Bakker en Patricia Silverans, met chef Cristina Guidali achter het fornuis, won de bronzen medaille van Gouden Goesting 2016 en werd ook al opgenomen in Newplacestobe. De uitbaters gaan er prat op dat alles wat op het menu staat en wat je in de shop kan kopen van 100% biologische oorsprong is. Ferm werkt ook samen met sociale projecten.

De Venuez Awards worden uitgereikt op maandag 5 december in het casino van Knokke. Die avond worden 14 awards uitgereikt.

Er zijn awards voor België’s Best Bar Concept, Best Cocktailbar, Best Restaurant Concept, Best Hotel Concept, Best Coffee Concept, Best Hospitality Concept, Dare Devil, Best Restyling, Best Design, Best Bartender, Best Barista, Entrepreneur of the Year, Culinary Talent of the Year en Rookie of the Year.

De genomineerden werden geselecteerd uit de VENUEZ Modern Hospitality Journals verschenen in 2016 (en het laatste magazine van 2015). In samenwerking met een ervaren vakjury verkiest VENUEZ per categorie de winnaar uit de genomineerde zaken. Dit gebeurt na een bezoek aan de hospitalityzaak en na overleg aan de hand van enkele strenge selectiecriteria.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.