Nieuws Mechelen Fietsenwinkel Chamizo brengt T-shirt-collectie uit ter ere van Flor, die na 25 jaar met pensioen gaat

Fietsenwinkel Chamizo brengt T-shirt-collectie uit ter ere van Flor, die na 25 jaar met pensioen gaat

Foto: Chamizo

Fietsenwinkel Chamizo brengt T-shirt-collectie uit ter ere van Flor, die na 25 jaar met pensioen gaat

SINT-KATELIJNE-WAVER – Chamizo, de grootste fietsspeciaalzaak uit de regio, neemt op een originele manier afscheid van Flor, één van hun monteurs die na 25 jaar dienst met pensioen gaat. Dit doen ze door een gelimiteerde T-shirt-collectie te verkopen met daarop het portret van hun trouwe medewerker. Per verkochte T-shirt gaat er 10 euro naar Kom op tegen Kanker.

Meer dan 25 jaar monteerde Flor bij Chamizo met hart en ziel duizenden fietsen, gaf als expert advies aan ervaren professionals (maar evengoed aan jonge starters) en hielp menig coureur weer snel in het zadel na pech. Nu hij binnen enkele weken met pensioen gaat, wilde het team van Chamizo hun geliefde collega op een gepaste manier bedanken.

Ze besloten om kunstenares Justine Lambrechts in te schakelen om een portret van Flor te laten maken in zijn natuurlijke habitat: op de fiets. Dit werk hebben ze dan weer laten reproduceren op een gelimiteerd aantal T-shirts van het Belgische modelabel The Vandal.

 

De T-shirts bestaan voor 100% uit bio-katoen en kosten 34,99 euro. Het team wil met deze collectie niet alleen Flor in de bloemetjes zetten, maar zo willen ze ook hun steentje bijdragen aan het goede doel. De opbrengst van deze t-shirt verkoop gaat namelijk naar Kom op tegen Kanker, een goed doel dat hen erg na aan het hart ligt. Per verkochte t-shirt gaat er €10 naar de behandeling en bestrijding van kanker.

Binnenkort maakt de fietsenwinkel bekend hoeveel de actie heeft opgeleverd.

De T-shirts kan je hier bestellen: The Vandal: Flor (chamizo.be)

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.