Finvision Kessel

Finvision opent kantoor in Kessel

KESSEL – Finvison, financieel adviseur voor bedrijven, opende afgelopen week een nieuw kantoor in Kessel (Nijlen). Het is reeds het zesde kantoor voor het bedrijf. Finvision wil zo zijn dekking over Vlaanderen optimaal maken, want deze regio was tot nu een blinde vlek voor Finvision.

Vrijdag 6 november opende het nieuwe kantoor van Finvision in Kessel. Een openingsfeestje zit er uiteraard niet in, maar vanaf vrijdag zijn medewerkers van het nieuwe kantoor wel online en telefonisch bereikbaar voor vragen over onder meer boekhouding, fiscaliteit, credit management, of controlling.

“Het is in feite een flexwerkplek”, weet Jurgen Jackers van Finvision. “Dat geeft nu al de ruimte om uit te breiden mochten we die behoefte voelen. Nu zullen vooral medewerkers vanuit Hasselt het kantoor in Kessel mee beheren. Mocht er behoefte komen aan meer mankracht, gaan we lokaal rekruteren.”

De aansturing gebeurt door Jurgen Jackers, Dirk Blanpain en Hilde Albert, vanuit de kantoren in Hasselt en Borgloon. Deze tak bestaat nu precies 10 jaar. Finvision heeft al 5 kantoren, verspreid over de Vlaamse provincies, met 130 medewerkers.

“De opening van een kantoor in Kessel is een logische stap aangezien er hier veel opportuniteiten liggen. We hebben voor deze regio gekozen, omdat dit centraal gelegen is. Zo hopen we het potentieel aan bedrijven in de streek goed te kunnen bereiken en bedienen”, vertelt Maria Van Damme van Finvision.