Nieuws Mechelen Franchisenemer McDonald’s Merksem baat nieuw restaurant in Lier uit

Franchisenemer McDonald’s Merksem baat nieuw restaurant in Lier uit

Franchisenemer McDonald’s Merksem baat nieuw restaurant in Lier uit

LIER – Het restaurant van McDonald’s, dat eind dit jaar opent op de Aarschotsesteenweg in Lier, wordt uitgebaat door Jan Frissen. De franchisenemer is op zoek naar meer dan tachtig medewerkers.

Jan Frissen is al sinds 2018 franchisenemer bij McDonald’s en baat twee restaurants in Merksem uit. “Net als in mijn andere twee restaurants zijn onze medewerkers het kloppend hart van de restaurants en voor onze klanten zijn zij het gezicht van McDonald’s. Net daarom hecht ik ook in Lier opnieuw zo veel aandacht aan het samenstellen van een goed team.”

“Vanaf de eerste werkdag krijgen alle geselecteerde kandidaten opleidingen om operationele kennis en praktische vaardigheden zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels onder de knie te krijgen. Bovendien leren ze soft skills op de werkvloer, zoals teamwork en klantgerichtheid. Voor managers voorzien we in 480 opleidingsuren. Vaste medewerkers krijgen 320 opleidingsuren en studenten 32 uren.”

McDonald’s Lier zoekt 6 managers, 25 crewleden en 50 studenten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun CV en motivatiebrief mailen naar jobs@frissen.group. Meer informatie over de vacatures kunnen kandidaten terugvinden op de website van VDAB (managers en crewleden).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.