Snellaadstation van Gabriëls in Duffel Gabriëls Gabriëls laadt Duffel op met 16e snellaadstation: “Elektrisch rijden toegankelijker maken”. Foto: Gabriëls

Gabriëls laadt Duffel op met 16e snellaadstation: “Elektrisch rijden toegankelijker maken”

Sinds kort heeft Duffel er een nieuw snellaadstation bij. Het nieuwe laadstation is strategisch gelegen aan de Duffelse Stocletlaan en biedt elektrische voertuigbezitters een gemakkelijke en duurzame manier om hun auto’s op te laden.

Het laadstation in Duffel krijgt een luifel uitgerust met zonnepanelen om duurzaam en efficiënt energie op te wekken. Dit draagt bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en bevordert de overgang naar groenere mobiliteit.

Het nieuwe station beschikt over drie laders met een maximale capaciteit van 300 kWh, goed voor zes laadplaatsen. Hierdoor kunnen elektrische voertuigen snel worden opgeladen, waardoor de wachttijd wordt beperkt en bestuurders snel weer op weg kunnen.

“Gabriëls is verheugd om dit ultramoderne laadstation in Duffel te openen”, zegt Ignace Gabriëls, bedrijfsleider. “We streven ernaar om elektrisch rijden toegankelijker en gemakkelijker te maken voor iedereen en dit nieuwe station is een belangrijke stap in die richting. Met onze focus op duurzaamheid en innovatie willen we bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.”

“In Duffel biedt Gabriëls diverse betalingsmogelijkheden aan voor het opladen van elektrische voertuigen. Klanten kunnen via de nieuwe terminal betalen met de Gabriëls Laadpas, maar ook met andere publieke laadpassen en met bank- of kredietkaarten.” Deze opties worden gefaciliteerd door TSG Belgium dat in Duffel TSG ChargePay, een innovatieve betaaloplossing voor laadsessies, heeft geïnstalleerd.