Nieuws Mechelen Gault&Millau beoordeelt food-aanbod op Tomorrowland

Gault&Millau beoordeelt food-aanbod op Tomorrowland

Gault&Millau beoordeelt food-aanbod op Tomorrowland

tomorrowlandVoor het 4e jaar op rij slaan Gault&Millau en Tomorrowland de handen in elkaar om het eten op het driedaagse festival aan een kritische blik te onderwerpen en het aanbod nog extra op te peppen. Gault&Millau zal dit jaar niet alleen met verschillende eigen inspecteurs aanwezig zijn, maar reikt ook 3 awards uit aan de best presterende food-stands.

Tomorrowland won recent nog de Gault&Millau Culinary Innovators Event Award. Tijdens deze editie van het festival, dat plaatsvindt in Boom op 22, 23 en 24 juli, zullen de inspecteurs van Gault&Millau precies zoals de vorige jaren het enorme aanbod aan festivaleten en de meer dan 120 food-stands beoordelen. Daarbij wordt rekening gehouden met criteria zoals smaak, kwaliteit, sfeer en bediening, gebruikte ingrediënten en gezondheid. Door deze inspecties wilt Tomorrowland blijven evolueren en het aanbod van het festivaleten Tastes of the World voor volgend jaar optimaliseren.

Nieuw dit jaar is de uitreiking van 3 awards voor de best presenterende food-stands:

  1. Gault&Millau best festival food: het gerecht dat het meeste punten ontvangt van de inspecteurs en dus de hoogste gemiddelde score krijgt.
  2. Gault&Millau best healthy festival food: het gezondste festivalgerecht, waarbij gekeken wordt naar de combinatie van smaak en gezonde ingrediënten.
  3. Gault&Millau most innovative festival food: het meest innovatieve festivalgerecht, waarbij zowel presentatie, smaak als ingrediënten beoordeeld worden.

Deze winnaars krijgen een certificaat waarmee ze hun deskundigheid kunnen aantonen op andere evenementen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.