Nieuws Mechelen Gemeente en Skwinkel organiseren vijfde netwerkmoment voor ondernemers en handelaars

Gemeente en Skwinkel organiseren vijfde netwerkmoment voor ondernemers en handelaars

Netwerkmoment Mechelse handelaars © Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Gemeente en Skwinkel organiseren vijfde netwerkmoment voor ondernemers en handelaars

SINT-KATELIJNE-WAVER – Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver organiseert op donderdagavond 16 maart een netwerkevent voor handelaars en ondernemers. Het lokaal bestuur doet dat in samenwerking met handelaarsvereniging Skwinkel.

“De vijfde editie van onze netwerkavond is bedoeld voor ondernemingen, handelaars en kmo’s die gevestigd zijn in Sint-Katelijne-Waver”, aldus het lokaal bestuur. “Want samen kunnen we elkaar helpen en versterken. Tijdens het netwerkevenement kunnen ondernemers en bedrijfsleiders elkaar leren kennen bij een hapje en een drankje.”

Het netwerkevenement start op donderdag 16 maart om 19u in De Lemenhoek in de Leemstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver). Na een verwelkoming door het gemeentebestuur volgen de netwerkmomenten. Het einde van de avond is gepland omstreeks 23.30u. Als Katelijnse handelaar of ondernemer is deelnemen gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Dat kan nog tot en met 12 maart via de website van de gemeente. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.